Σελίδες

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Μετά απο 3 χρόνια, 3 μήνες, 1 εβδομάδα και 3 μέρες...

Καλημέρα!!!!!
και ναι, μετά απο 3 χρόνια, 3 μήνες, 1 εβδομάδα και 3 μέρες ήρθε η ώρα το αραχνιασμένο μου μπλογκάκι να ανοίξει και πάλι τις πόρτες και τα παράθυρα!
Σαν σπίτι για χρόνια κλειστό, έτσι και αυτό είχε μαζέψει πολλή σκόνη, είχε ξεχαστεί λιγάκι και ήθελε λίγη φροντίδα.
Άνοιξα λοιπόν, καθάρισα, ξεσκόνισα, τακτοποίησα, πέταξα τα άχρηστα και είμαι έτοιμη να υποδεχτώ και πάλι φίλους, παλιούς και νέους.

Μέσα στο διάστημα αυτό έγινα για δεύτερη φορά μαμά και τώρα πια ο γιόκας μου είναι σχεδόν 2 ετών. Πολύ ζωηρός και έξυπνος με κρατά μονίμως σε εγρήγορση!


Γενικά νιώθω ότι όλη μου η ζωή τελευταία περιστρέφεται γύρο απο τα παιδιά. Κάπως έτσι:Χαχα! Υπερβάλλω λιγάκι φυσικά, η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ και το απολαμβάνω

Φτάνει όμως με τα μαμαδίστικα. Το μπλόγκ αυτό είναι αφιερωμένο σε άλλα θέματα και σκοπέυω να γράφω πολύ, γιατί όλο αυτόν τον καιρό μου έλειψε πολύ.

Η αγάπη μου με το πλεκτό συνεχίζεται ακάθεκτη. Τα σκουφάκια και τα κολιέ θηλασμού είναι αυτά που μου δίνουν την περισσότερη χαρά. Είμαι σε μια μόνιμη εγρήγορση και σκέψη, για "αυτό το κάτι παραπάνω".
Χαίρομαι πολύ που μέσα σε αυτά τα τα 3 χρόνια τα κολιέ έγιναν πια αρκετά γνωστά στην Ελλάδα και πολλές μητέρες τα επιλέγουν.

Ανυπομονώ να περάσω απο τα παλιά μου μπλογκοστέκια και να μάθω όλα τα νέα!

Φιλικά,
ΓαλήνηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου